65  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
ПІРАФ

Більше, ніж плов: до розсипчастого рису кладемо шматочки курячого філе, шинку зі свинини та барвисті овочі, щоб і оку любо, і вітамінів багато. А на додачу – гриби, томаго-які та кунжут

121  грн 240 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
65  грн
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
115  грн 50 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РИБАЙ

Наші стейки з відбірної української яловичини з порід корів Симментал та Шароле, яких вирощують на Івано-Франківщині. Для більш вишуканого смаку та м’якої структури, м’ясо проходить процес вологої ферментації, а саме, м’ясо вакуумується та розміщується на 21 день до спеціальної холодильної камери, в якій температура не нижче +2 та не вище +4.
Ціна вказана за 100 г сирої ваги.

270  грн 100 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РИС ІЗ МОРЕПРОДУКТАМИ

Для ідеального смаку готуємо рис за секретним японським рецептом. Додаємо відварені креветки, мідії із кунжутною олією. Заправляємо соусом унагі та соєвим. Посипаємо білим кунжутом та зеленою цибулькою. А подаємо разом із хрумким свіжим огірочком та маринованим імбиром

190  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
Рол Філадельфія

Бездоганність у кожному шматочку: смак лосося підкреслюємо ідеально стиглим авокадо та ніжною філадельфією. Прикрашаємо ікрою тобіко

318  грн 290-20 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РОМОВА БАБА З НУТЕЛОЮ

здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом та вкритий гіркою з двох кремів: заварного та нутели

125  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
РОМОВА БАБА З ФРУКТАМИ

здобний дріжджовий кекс, просочений ромовим сиропом; зверху на шар заварного крему викладаємо свіжі сезонні фрукти

125  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ З ПЕЧІНКОЮ

Куряча печінка смакуватиме по-новому, якщо спробуєте її у комбінації із соусом світ-чилі, свіжим листям салату, соковитою грушею, хрумкими чері та перепелиними яйцями. Додаємо мигдалевих горішків, спеції та заправляємо медово-гірчичним соусом із додаванням крем-йогурту

218  грн 255 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ ІЗ ТЕЛЯТИНОЮ

Міксуємо смажене філе молодого теляти, свіжі томати, смужки селери та солодкий перець. До них додаємо листя салату айсберг і кільця цибулі. Посипаємо кунжутом і заправляємо гірчичним соусом

268  грн 260 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:
САЛАТ ФАББРО

Зернята кукурудзи змішуємо з маринованими опеньками, копченим курячим філе та тонко натертою маринованою морквою. Додаємо салат айсберг для барви й найкращої засвоюваності нутрієнтів, а соус пікант – для смакового акценту

198  грн 250 г
Ми вже зачинені ❤ Приходьте за:

Завантаження...