ТерраМаре / Доставка їжі / Піца / Цибуля маринована 30 г.

Інші Піца які можуть сподобатись
На фірмовому тісті викладаємо пароварене прошутто котто, смужки апетитного бекону та перепелині яйця. Цибулю заздалегідь маринуємо й також додаємо до піци. Завершуємо композицію свіжими томатами та великою порцією моцарели. Соус: вершковий
Два види філе, копчене і томлене в спеціях, доповнюємо рум’яною запеченою курочкою. Додаємо свіжі томати, печериці й солодкий перець, вирощені на місцевих фермах, та щедро посипаємо моцарелою. Соус: маринара
До запеченого ошийка із добірної свинини додаємо салямі, оливки та печериці. Довершуємо цю соковиту комбінацію сиром філадельфія, горгонзола та моцарела. Соус: маринара
Міксуємо три види ніжної курятини: філе копчене, томлене в спеціях та запечене. До м’яса додаємо запашний ананас, свіжі томати та моцарелу. Соус: маринара
Додаємо делікатні прошутто котто ді манзо, класичний прошутто котто, ароматне копчене куряче філе та соковитий бекон. Прикрашаємо печерицями, свіжими томатами й солодким перцем. Довершуємо композицію великою порцією моцарели. Соус: маринара
До прошутто котто нарізаємо мисливські сосиски і копчене куряче філе. Додаємо ароматні печериці та свіжі томати із місцевих ферм. Прикрашаємо маринованою цибулею та ніжною моцарелою. Соус: маринара